2011. augusztus 20., szombat

Így neveld a sárkányodat


Hónapok óta várta, hogy megnézzük, de valahogy nem került elő. Most Sógornőm és Anyósom látogatása alkalmával bekerült a lejátszóba, Sógornőm ajánlására. Nem bántuk meg nagyon aranyos mese, jó kis humorral. :) Biztosan többször meg fogjuk még nézni, bár talán nem lesz a kivülről tudjuk az egész szövegkönyvet kategória...persze ki tudja;) Az mindenesetre az első hangnál világos volt, hogy a Shrek alkotóknak köze van hozzá, mert a zene erősen hasonlatos volt:) Kivételesen olyan mese, ami nem volt túl felnőttesítve, értem ezalatt, hogy a mondanivaló tényleg fontos a kicsiknek is, és nem próbáltuk meg csak felnőttek számára érthető poénokkal telepakolni...ez nekem mindenesetre nagyon tetszett. Persze ehhez lehet az is hozzájárul, hogy immár szülői szemmel (húúú, de fura ezt leírni magamról:P) is néztem:)


"A DreamWorks legújabb animációs kaland-vígjátéka Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült, és melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll."


Az előzetes és a képek a portról származnak.

1 megjegyzés:

  1. Kisleányom egyik nagy kedvence! Állítólag moziban nézve kicsit félelmetes a kicsiknek, de lehet, hogy csak a 3D miatt. Szofi mindenesetre nagyon szereti.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly