2008. november 11., kedd

Babfőzelék


Ismét nem egy nagy szám, csak a hétfői gyors vacsora. Készítettem még egy tiramisut is, az eredeti bejegyzésnél felkerültek a friss képek is – annyi módosult, hogy nem áztattam kávéba a piskótát, nem rontotta el, így is ízlett. Ma vacsorára pedig lasange készült, hogy az olaszos desszerthez olaszos főétel is tartozzon;)


Babfőzelék- gyors változat
Két doboz konzerv fehérbabot leszűrünk, majd feltesszük főni, annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Sózzuk, zúzott fokhagymát adunk hozzá és felforraljuk. Közben készítünk egy tejfölös pirospaprikás habarást, amivel felforrás után besűrítjük a főzeléket. Jól kiforraljuk, sült kolbásszal, esetleg kenyérrel tálaljuk.

Íme a lasange:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly