2012. február 26., vasárnap

Sajtmártásos csirkemell

KáeM volt az ötletgazda, egyből kétféle ötlettel is dobálózott, így két napig nem kellett gondolkodni. Mert hogy a másikat is megvalósítottam, csak egy nappal később:)


Sajtmártásos csirkemell
Hozzávalók:
25 dkg csirkemell (CH 1,0g)
olívaolaj (CH 0,0g)
12,5 dkg füstölt sajtkrém (CH 1,9g)
5 dkg trappista sajt (CH 0,8g)
0,5 dl tejszín (CH 1,5g)
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olívaolajon mindkét oldalát fehérre sütjük. Kevés vizet aláöntve puhára pároljunk. A sajtmártáshoz a sajtokat krémesre főzzük a tejszínben. Krokettel tálaljuk a sajtmártással leöntött hússzeleteket.

CH összegző köret nélkül:
2 adag összesen: 5,2 gramm
1 adag: 2,6 gramm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly