2012. február 3., péntek

Csak egy tipp - Szagtalan bundás kenyér

Hogy ez se maradjon el, s ezzel minden tartozásomat letudtam, avagy az összes recept felkerült, amiről eddig írni akartam. Próbálok ezután nem lemaradni, bár van az úgy, hogy az embernek egyszerűen nincs kedve írni, még receptet sem. 

Szóval szeretjük a bundás kenyeret, nagyon, kevés mustárral megkenve. A sütéssel járó olajszagot viszont kevésbé. Így remek alternatíva, nem én találtam ki, de már nem emlékszem hogyan és hol akartam az ötletre.

Bundáskenyér szagtalanul
Hozzávalók:
elektromos szendvicssütő (gorfisütő)
szikkadt kenyér
tojás
1 tk olaj
A szendvicssütőt előmelegítjük, az első adag kenyér sütése előtt egy ecset segítségével kiolajozzuk. A kenyeret a szokásos módon megforgatjuk a felvert tojásban, majd a sütőbe tesszük és rácsukjuk a tetejét. A kívánt szín eléréséig sütjük. Majd a szokásos módon tálaljuk.

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly