Anyósom verzióját készítettem el. Finom lett. Számomra kicsit hasonlít a padlizsánkrémre, csak jelentősen gyorsabban megvan.
Avokádókrém
Hozzávalók:
2 kisebb avokádó (30 dkg – CH 22,2g)
2 gerezd fokhagyma (5 g - CH 1,3g)
1 evőkanál olívaolaj (CH 0,0g)
só (CH 0,0g)
A jó érett avókádót megtisztítuk, majd a késes robotgébe tesszük és a többi hozzávalót hozzáadva krémesítjük. (Esetleg villával összetörjük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, illetve a többi hozzávalót.)
8 piritósra lett bőségesen elég a fenti adag. Így egy adag krém 2,9 gramm (Ceres Graham kenyér tetején: 12,2 gramm) szénhidrátot tartalmaz.
Nagyon szeretem, tetszik a tálalás
VálaszTörlésVica, kaptál egy díjat tölem,nézz be hozzám;) puszi,Erika
VálaszTörlés