2010. július 4., vasárnap

Barackos csirke

Nem volt kedvem munkás ebédet készíteni, ezért esett a választásom erre a gyümölcsös fogásra. Nagyon jól sikerült.



Barackos csirke
Hozzávalók:1 nagyobb csirke mell, 4 fél őszibarack, pici olaj, 1 ek keményítő, só, bors, majoranna
Az olajon kifehérítettem a kockára vágott csirkét, mejd fűszereztem, felöntöttem vízzel és puhára főztem. Hozzáadtam a kockára vágott barackot, illetve a keményítőt és összeforraltam. Párolt rizzsel tálaltam. 

1 megjegyzés:

  1. ...ha keményítő helyett tejszínt használsz,és alá kevés száraz fehérbort, sokkal finomabb!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly