2011. május 20., péntek

Kont Étterem - Hédervár 2.0

Bécsből hazafelé jövet meglátogattuk Anyósomat és Sógornőmet. Sógornőm feldobta, hogy vacsorázzunk egyet. Hát elvonultuk esküvőjük helyszínére

Ajándék előétel: lencsekrém
Így a Kont étterem kapott egy újabb esélyt, hogy megmutassák alá carte vonalon mit tudnak. Hááát így sem győztek meg, nem volt rossz amit ettünk, csak vendéglátásilag nem voltak éppen a topon. Pl. az étterem belső részét éppen felújítják, csak a teraszt lehetett használni. Mosdóból is csak az egyik üzemelt.  

Halászlé mindennel
Aztán Anyósom pl. mást kapott, mint amit kért (megreklamáltuk és cserélték, csak így már nem tudunk egyszerre enni....lévén mi majdnem el is felejtettük, mire ő megkapta ismét).

Tévesen kihozott, majd elszállított rántott sajt
Amit kértünk:
KáeM és Sógornőm belsőséggel és harcsafilével kiegészített halászlét választott, Anyósom sajt falatkákat saláta ágyon fokhagymás öntettel (ehelyett kapott rántott sajtot öntet nélkül, majd a már rendelt fogást, tartármártással...ez utóbbit már nem cseréltettük).  Én pedig egy kis adag libamájjal töltött karajt kértem hagymás tört burgonyával. Desszertet csak Sógornőm evett egy gombóc sport szelet jellegű csokifagyi formájában. 

Libamájjal töltött sertés karaj
A véleményekben azért nem voltunk teljesen egységesek. Mi KáeMmel a nem volt rossz, de ettünk már sokkal jobbat vonalat képviseltük, míg a család másik fele teljes mértékben elégedett volt. Részemről a libamájjal töltött karajnál nem bántam volna, ha nem libamájkrémes a töltelék, hanem igazából libamájból készül. 

Sajtfalatkák salátaágyon
Árkategóriára pesti szemmel olcsónak mondható a hely. Négyünk vacsorája, italokkal és az egy desszerttel 8500 pénzt kóstált borravalóval együtt. 

Részünkről nem csak a távolság miatt nem lesz a törzshelyünk az étterem. Mert hát az azért kicsit zavaró volt, hogy a főnök úr és egy fiatal pincérlány felváltva szolgáltak ki minket, ahogy az is, hogy a kislány nem igazán volt képben az étteremről (hosszasan gondolkodott miután megkérdeztük, hogy lehet-e kártyával fizetni). S hát nálam azzal, hogy tavasszal/nyáron (avagy meleg időben) nem lehet limonádét kapni eleve elvágták magukat. (Ez valami mániám, de hát ez van:P)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly