2011. május 31., kedd

Hétmérföldes szerelem


Már moziban is tervben volt, aztán elmaradt, már nem emlékszem, hogy miért. Most sorra került. Limonádéknak gondoltam, s hát természetesen az is. Aranyos, helyenként nagyon jó poénokkal (A telefonszexes jelenet pl). Nem a legkiemelkedőbb alkotás, de tényleg tetszett, bár a szereplő választással nem feltétlenül értettem egyet, nem annyira illett számomra össze a két főhős, de ez az egyéni véleményem.


"Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár egy nyárnál tovább nem terveznek. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti.
Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak. Rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre és annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak. De túl sok jó barát ad nekik segítőkész tanácsot, még több rámenős szívrabló portyázik körülöttük és közben egymás hiánya is csak egyre növeli a feszültséget közöttük. Szerelmesek, nagyonis, de vajon kiállja-e a próbát ez a kontinenst átszelő kapcsolat. Hamarosan dönteniük kell."


Természetesen a végére minden konfliktus ellenére győz a szerelem, ahogy azt valamire való romantikus vígjátéktól várjuk. Nem mondom, hogy rongyosra fogom nézni, de azt sem, hogy soha többé nem kerül a lejátszóba.;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly