2010. június 13., vasárnap

Kocsi csárda

Emlékeztünk egy pizzériára a Hévízi parkolóban. Ezzel az elhatározással tértünk be a házi pizzát (is) kínáló Kocsi csárdába. Mire az étlapot átnéztük már tudtuk, hogy bizony nem pizzázni fogunk. Mind a kettőnk szeme megakadt a vegyes, kétszemélyes kacsatálon, így ezt választottunk: kacsacombbal, kacsamellel és libamájjal, almás párolt káposztával és pirított krumplival. Nagyon finom volt, természetesen nem bírtunk vele, kb. a felét tudtuk megenni, de gond nélkül csomagolták (előtte aggódva megkérdezték, hogy nem ízlett talán, hogy nem ettük meg:P). Látszott a helyen, hogy nagyon kedvelik a túristák és a helyiek is (sokan érkeztek, akik ismerősként üdvözölték a pincéreket) – hiszen folyamatosan érkeztek a vendégek -, nem volt telt ház, de elég sokan voltak azért.



Az étlap nagyon bőséges, talán kicsit túlságosan is, s hiányzott itt is a szezonalitás, de a kacsatállal igazán meggyőztek, hogy tudják kezelni a hosszú étlapot. Italnak Limonádét választottunk, ami mondjuk nem volt annyira tökéletes, lévén csak simán citromlével és citromkarikával dúsított ásványvizet kaptunk…szívószál és limonádés kanál nélkül (Ez utóbbit,  egyébként első ízben a nyaralás alatt kipróbált Hévízi Relax kávézóban kaptunk, pedig nagy limonádé fogyasztók vagyunk).

Összességében ennek ellenére tényleg nagyon jó szívvel tudom ajánlani az éttermet. Hiszen gyorsan és udvariasan szolgáltak ki, s nagyon finomat kaptunk enni, korrekt áron. Borravalóval fizettünk 6800 forintot. S ugyan nem említettem, hogy milyen formában, de jeleztem, hogy ajánlani fogom őket, ezt pedig előre megköszönték.

2 megjegyzés:

  1. Az se rossz,,,,, de a medence fürdő fölötti utcában voltatok -e ?? Ott van közép európa legjobb BOR PATIKÁJA !!! Egy morcos, de nagyon közvetlen tulajjal, és az ő speciális katonai sapka gyüjteményével.... na és fínom világbajnoK minőségű házi boraival!! LÁTOGASSÁTOK MEG HA OTT JÁRTOK !! TELE VAN NÉMETTEL, EZ ANNAK A JELE, HOGY NEM LEHET ROSSZ !!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a tippet, biztosan járunk még arra, megnézzük.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly