2010. június 9., szerda

Bruschetta

Nem igazán tudnám megmondani, hogy egy ekkora paradicsomimádó mint én, hogyhogy még sosem evett ilyen finomságot. Most jött el az ideje. Mára mesteremberek napját rendeltünk el…még gyorsan a hévízi röpke pihenés előtt. Vártuk az asztalost, a hűtőszerelőt és a redőnyöst is, bár utóbbit csak árajánlatra. Szóval volt időn ráérősen reggelizni…ez azért sem volt rossz, mert az ebéd kimaradt…ha csak az elfogyasztott csomag kukoricapufit nem tekintjük annak.



Bruschetta
Hozzávalók: 2 szelet kenyér, 1 nagy paradicsom, só, frissen őrölt bors, olívaolaj, fokhagyma
A paradicsomot apró kockára vágtam, sóztam borsoztam és olívaolajjal megöntöztem. A kenyeret a kenyérpirongató gondjaira bíztam. Mikor szégyenlőssé vált kivettem és fokhagymával alaposan bedörgöltem, majd ráhalmoztam a paradicsomot, az eresztett levet is rákanalazva. Ezután egy finom habos kakaóval tűntettük el a pocakba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly