Nem igazán tudnám megmondani, hogy egy ekkora paradicsomimádó mint én, hogyhogy még sosem evett ilyen finomságot. Most jött el az ideje. Mára mesteremberek napját rendeltünk el…még gyorsan a hévízi röpke pihenés előtt. Vártuk az asztalost, a hűtőszerelőt és a redőnyöst is, bár utóbbit csak árajánlatra. Szóval volt időn ráérősen reggelizni…ez azért sem volt rossz, mert az ebéd kimaradt…ha csak az elfogyasztott csomag kukoricapufit nem tekintjük annak.
Bruschetta
Hozzávalók: 2 szelet kenyér, 1 nagy paradicsom, só, frissen őrölt bors, olívaolaj, fokhagyma
A paradicsomot apró kockára vágtam, sóztam borsoztam és olívaolajjal megöntöztem. A kenyeret a kenyérpirongató gondjaira bíztam. Mikor szégyenlőssé vált kivettem és fokhagymával alaposan bedörgöltem, majd ráhalmoztam a paradicsomot, az eresztett levet is rákanalazva. Ezután egy finom habos kakaóval tűntettük el a pocakba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.