2010. március 4., csütörtök

Kolbászos csirkemell

Én kitaláltam, hogy tepsiben készüljön el a csirkemell. KáeM meg kitalálta, hogy mit tegyünk rá. Igazi kooperációs vacsora lett belőle. Annál is inkább, mert a kolbász a saját gyártmányunk.

Kolbászos csirkemell
Hozzávalók: 1 csirkemell, kb. 20 cm kolbász, 10 dkg reszelt sajt, só, kevés sertés zsír
Egy tűzálló tálat kikentem zsírral. A csirkemellet vékony szeletekre vágta, sóztam és enyhén megkloffoltam. Egymás mellé fektettem őket a tálban, majd mindegyikre tettem vékonyra szeletelt kolbászkarikát, végül betakartam reszelt sajttal. Előmelegített sütőben addig sült, amíg a köretként tálalt krumplipüré elkészült. (kb. 25-30 perc lehetett)

1 megjegyzés:

  1. Na ez megint mekkora. :D
    Vica, csúcs vagy!
    Elképzeltem ahogy a kolbász fini zsírja, szaftja találkozik a csirkemellel. Ez telitalálat recept!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly