Vasárnap az indiai mellett főtt egy csontleves is, a csirkemell csontjából. Akkor nem volt sem időm, sem kedvem foglalkozni vele, hogy előételként prezentáljam a vendégeknek, ma vacsorára viszont hamis májgombóccal remek bevezetője lett a KáeM által rendelt pizzának.
Hamis májgombóc
1 nagy doboz májkrém, egy tojás, só, bors, majoranna, 3-4 kanál gríz (amennyitől összeáll, függ a tojás nagyságától)
A hozzávalókat összekeverjük, majd a levesbe szaggatjuk és puhára főzzük. Természetesen külön is ki lehet főzni, de szerintem a levesben főttnek más lesz az íze. Én most kicsit kevés grízt tettem, ezért szétfőttek kicsit. Nokedli szaggatóval tettem a levesbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.