2010. március 31., szerda

Susan Donovan: A kitartott nő


Ezzé készül válni Samantha Monroe, az anyagi problémákkal küzdő csinos, harmincas fodrásznő, akit a férje magára hagyott. Samantha barátnője, Karen, aki Jack szenátorválasztási kampányát menedzseli, úgy gondolja: itt az alkalom, hogy két legyet üssön egy csapásra. Egyrészt segítsen megoldani barátnője anyagi problémáját, másrészt az előző választási kudarc után szenátori címhez segítse a hírhedten nőfaló, de nőgyűlölő beszédeiről elhíresült Jacket, aki az említett tulajdonságai miatt veszített az előző választáson. Karen most biztosra akar menni, ezért új imázst gondol ki főnökének... Bájos, mulatságos és erotikus történet arról, amiről titokban mindannyian ábrándozunk. Susan Donovan regényei elsöprő sikert arattak szellemességükkel. Szórakoztatóak és erotikusan izgatóak. "Szellemi táplálék ez okos nőknek" – mondja róluk maga a szerző. Susan korábban újságíró, politikai tanácsadó volt, de takarított istállókat is. Egy napon aztán úgy döntött, leírja élettapasztalatait.”

Nem keresgéltem sokat az olvasásra váró könyvek között, csak rákattintottam arra, amelyiken éppen állt az egér. Aztán megtetszett a fülszöveg:)

Érdekesen indult a könyv. Kezdetben komoly ellenérzésem volt, hogy kölykökként emlegették a gyerekeket. Aztán ahogy pörögtek az események egyre jobban tetszett a könyv. A fülszövegnek megfelelően tényleg nem hiányzott belőle az erotika, s a humor. Ennek a kettőnek a kombinációja pedig egy igen olvasmányos és szórakoztató könyvet jelent, ami persze romantikus kis limonádé egy laza délutánra, ami azért egy Harlequin típusú füzetecskénél többet tartogat az olvasónak (nem szeretnék senkit félrevezetni, igenis kedvelem a Harlequin füzeteket…kell néha a női léleknek ez a fajta limonádé).

Az idézeteknél igyekeztem azokat kiválogatni, amelyek….hát finomabban fogalmaznak, de mégis megnevettettek (esetleg elgondolkodtattak):

„Most azonban, ahogy elnézte Jacket, amint igyekszik visszanyerni az önuralmát, miután a szó szerint seggre ült, nem is tudta, mit gondoljon erről a fickóról.”

„Na, ez a kölyök is egy fetisiszta... legalább van valami közös bennem és a kis fasziban, vigyorgott magában Jack.”

„Elgondolta, hány blúzt gombolt már be és ki az évek folyamán, s hány mellbimbón jártatta végig az ujjait. Mivel minden nőnek két ilyenje van, számuk ezrekre rúghat.”

„Döbbenetes szépségekkel töltekezett, akikben annyi volt a spiritusz, mint egy szál zellerben. Másfelől olyan eszes nőket is kipróbált, akik addig elemezték a szexet, amíg elfelejtették élvezni.”

„- Itt az anyád beszél. Olyan régóta nem beszélünk, hogy közben gyerekeid lettek?”

Köszönet az e-book készítőjének.

2 megjegyzés:

  1. Látom szorgalmasan olvasol:) Én is:)

    VálaszTörlés
  2. Legalább olvasok, ha már az írás ritkult:) Bár látom nálad is ez a helyzet mostanában.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly