2008. szeptember 30., kedd

Trópusi vihar

A változatosság kedvéért kezdetnek megmutatom, hogy mit találtam a filmről a mozi oldalán: "Ben Stiller, Jack Black és Robert Downey Jr. olyan filmsztárokat alakítanak ebben az akcióvígjátékban, akik egy szuperdrága háborús filmet forgatnak eredeti helyszíneken. Csakhogy az elszabadult költségvetés miatt a stúdió kihátrál a film mögül, viszont a frusztrált rendező úgy dönt, folytatja a forgatást. Stábját a délkelet-ázsiai dzsungel közepébe vezeti, ahol igazi rosszfiúkkal találják szembe magukat... "


A filmet egy másik film előtt bemutatott előzetes alapján szerettük volna megnézni. Vasárnap esti előadást választottunk, ismét az Aréna mozijában.


A bemutató alapján egy kicsit véres vígjátékra számítottunk. Sajnos érzésünk szerint nem teljesen ezt kaptuk. Voltak a filmben nagyon jó poénok, aminél rázkódtak a sorok a nevetéstől, de a végső véleményem az volt a filmről, hogy vígjátéknak túl véres, háborúsfilmnek meg túl vicces. Szóval nem voltam maradéktalanul elégedett, amit esetünkben az is jól mutat, hogy meg sem fordult a fejünkben, hogy rákeressünk, hogy mikor jelenik meg a film DVD-n.


A film végén némileg kaptunk magyarázatot a nem tetszésünkre, mert a film ötlete és a rendezés is Ben Stillert "dicséri" és tapasztalatunk szerint ritkán szokott az jól elsülni, mikor a főszereplő magának kitalál egy filmet, majd meg is rendezi azt.:$


A képekhez innen jutottam el, a pontos letöltési címeket sajnos elmulasztottam elmenti, de talán ez is megfelelőnek számít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly