2008. szeptember 19., péntek

Belfrit - a gyors kedvenc

Ha meg kellene nevezni a kedvenc gyors éttermünket biztos, hogy a Pólus Centerben lévő Belfrit lenne az.


Nagyon éhesen és nagyon véletlenül találtunk a helyre három évvel ezelőtt. Volt időszak, hogy olyan gyakori vendégek voltunk, hogy a kiszolgáló lányok arra gyanakodtak, hogy a Pólusban dolgozunk.

Mostanra már nem járunk annyira gyakran, de azért havonta egyszer biztos oda tévedünk.

A helyet - ahogy
Mirelle is utal rá - nem igazán lehet gyors étteremnek nevezni, hiszen mindent ott a szemed előtt, frissen sütnek ki. A sült krumpli verhetetlen, és hát sem minőségben, sem adagban nem hasonlít a McD, illetve a KFC hasonló néven ismert termékére.


A kiszolgálás a lehetőségekhez mérten gyors és kedves, bár meg kell jegyezzem azt is, hogy a korábban ott dolgozó lányok mosolygósabbak voltak, mint a mostaniak.

Részünkről végig próbáltuk a lehetőségeket a tengeri herkentyűket leszámítva. Nem találtunk olyat, ami nem volt finom, de vannak kiemelt kedvencek. ;) Éhesek még sosem maradtunk, általában inkább az a gondunk, hogy nem tudjuk elpusztítani, amit adnak.

Mindenesetre, aki egy színes foltot keres a gyors éttermek között annak bártan és jó szívvel ajánlom a Belfritet. A honlapon megtalálható az éttermek listája, ami most hirtelen bővült, hiszen egy évvel ezelőtt még a Pólusban volt az egyetlen, majd jött a Westend és most a többiek.


További megjegyzés, hogy unoka öcsit nálunk töltött nyaralása alatt elvittük ide enni, és neki is nagyon ízlett, magasan a McD fölé értékelte a helyet és ismétlést is kért, ami egy közel 10 éves - így nagyon kritikus és nem túl jó evő - gyerektől nagy dicséret.

(A képen a mai vacsoránk látható, telefonnal készült, így elnézést a minőségért. 1. kép Csípős vegyes tál, fűszeres sült krumpli, szamuráj szósz. 2. Hagymakarikák, sós sült krumpli, borsos majonéz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly