2009. december 29., kedd

Stonehenge pub

Tegnap este bowlingozni voltunk kedves barátainkkal. Előtte pedig a bowling pálya éttermében vacsoráztunk, ezúttal a Lurdy házban.



Hat után pár perccel érkeztünk az étterembe, ahol volt pár lefoglalt asztal, de azért jutott hely nekünk is. Van olyan asztal az étteremben, ahonnan be lehet látni a konyhába is, mi most nem ilyet választottunk, inkább a bowling pályára nézőt. 



Általában a bowlingpályás éttermeknél nem vagyunk hozzászokva ilyen különleges választékra. Itt alig tudtunk választani az étlapról, annyi mindent kipróbáltunk volna. Végülis egy harcsapaprikás túrós csuszával, egy Chef kedvence (pulykamell gombás hagymás barnamártással) krokettel, juhtúróval töltött gombafejek rizzsel és egy pulykamell steak Tokaji szőlő szemekkel és sajtmártással rizs és krokett körítéssel került az asztalra főételként. 



Mi lányok bátrak voltunk, mert desszertet is kértünk: epermisu és csokoládéöntetes piskóta személyében. A főétellel végezve már voltak kételyeink, hogy meg tudjuk enni, de azért lecsúszott…ami meg nem, azt elcsomagoltattuk. Italokkal együtt 12000 forintot fizettünk négyünk vacsorájáért. Szerintem nagyon megérte.



A vacsorával kicsit megcsúszva késve értünk oda a bowlingos pulthoz, ahol finoman jelezték, hogy leközelebb szóljunk, ha késünk. Nos a pályát kipróbálva biztosan kijelenthetem, hogy nem lesz legközelebb, hiszen iszonyatosan rossz állapotban van. Nem is tudom, hogy volt-e olyan kör, hogy valojában az összes bábu állt a gurításkor, s számtalanszor előfordult, hogy a gép „gurított” strike-ot helyettünk…így meg annyira nem élvezetes a játék. (S ezt nem csak azért mondom, mert szoros versenyben éppen lemaradtam a dobogóról:P)

Sajnálom, hogy egy ilyen jó étterem egy ilyen rossz minőségű pálya mellett van, illetve, hogy ennyire eldugva a Lurdy-ház sarkában, de azért nem tartom kizártnak, hogy étterembe visszatérünk még. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly