2009. december 26., szombat

December 25. – 26.






Karácsony első napját a szüleimnél, második napját anyósomnál töltöttük vendégségben. Mindenhol kényeztető ellátásban részesültünk. Anyukám a családban szokásos menüvel várt: csontleves kivételesen májgombóccal és nem cérnametélttel, töltött káposzta, rántott szelet (csirkemell és sertés karaj), sült krumpli, francia saláta, paprika saláta és vegyes sütemények (egy tojásos krémest és sápét sütött ő, linzert és sós rudat vittem én). Itt bevallom, hogy a karácsonyfát elfelejtettem lefotózni, mivelhogy nem a lakásban, hanem a teraszon kapott helyet, s a menü részletei is elmaradtak itt-ott.





Anyósomnál tárkonyos vaddisznóragu leves, pulykamájjal töltött pulykatekercs sült krumplival, desszertnek a Mamánál ettünk mindenféle vegyes süteményeket…még felsorolni is sok, hogy milyenek voltak.


Anyósom menüjének részletei elolvashatók a blogján, anyukámé nem…mert neki nincs blogja.  Végül, de koránt sem utolsó sorban pedig köszönjük mind a két családnak az ajándékokat:) Reméljük a mi ajándékaink is olyan örömet szereznek, mint nekünk az övéik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly