Na igen, most már ilyen is van:P Na nem kell semmi extrára gondolni, annyit történt, hogy a befűszerezett húst tepsiben sütöttem ki, ahogy a hozzá kínált krumplit is.
Tepsis gyros
Hús: 1 kisebb csirkemell, só, őrölt római kömény, pirospaprika, bors, oregano, olíva olaj
A húst vékony hosszúkás csíkokra vágtam. A fűszereket elkevertem az olívaolajjal, majd a húsdarabokkal. Letakarva, hűtőben egy éjszakát állt a pácban. Majd másnap egy száraz tepsiben tettem és a sülő krumpli mellett időnként megkeverve 20 perc alatt készre sütöttem.
Fehérboros krumpli
A krumplit megmostam és kockára vágtam. Majd egy TVPaprikán látott ötlet alapján a következő öntettel kevertem össze:
Természetesen került mellé mindenféle friss zöldség: paradicsom, lilahagyma (uborka, ha nem feletettem volna el venni:P). Illetve tejfölös-joghurtos öntet is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.