2013. május 21., kedd

Virslisaláta - Gabojsza után szabadon


Megláttam régebben Gabojszánál, aztán most eszembe jutott, hogy milyen remekbe szabott kis egyszemélyes ebédem lesz belőle. És lett, két napra:P Jó kis cucc, máskor is előveszem majd:)


Virslisaláta
Hozzávalók:
7 dkg alma - apró kockára vágva (CH 4,9g)
9 dkg virsli - fél karikára vágva (CH 1,0g)
2 dkg lilahagyma - apró kockára vágva (CH 1,7g)
5 dkg sajt - kockára vágva (CH 0,8g)
5 g mustár (CH 0,4g)
2,5 dkg majonéz (CH 2,3g)
15 dkg tejföl (CH 5,7g)
A hozzávalókat alaposan összekevertem és egy fél órát hagytam állni a hűtőben (ennyi időt hagyott Bogyka:P). Majd pirítóssal jól megettem…a felét:) (Másnap meg a másik felét;))

CH összegző:
2 adag összesen:16,8g
1 adag:8,4g

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly