2009. október 25., vasárnap

Pulyka brassói…vagy valami olyasmi

Bevallom egyáltalán nem emlékszem rá, hogy hogyan készül, s nem is keresgéltem a neten, csak összedobtam.:) Finom lett, csípős és laktató. Én céklát is ettem hozzá, KáeM csak magában. Előételnek pedig volt még pénteken főzött csontleves, a Mama cérnametéltjével (kézzel készíti, semmi gép:))





Pulyka brassói aprópecsenye
Hozzávalók: 60 dkg pulykacomb filé, 60 dkg sütnivaló krumpli, Piros Arany (csípős és csemege), só, bors, chili, 1 kis kanál tobasco, fűszerpaprika, olívaolaj, kevés víz, olaj a krumpli sütéséhez
A pulykacomb filét felkockázzuk, majd bepácoljuk a sóval, borssal, chilivel, paprikával, olívaolajjal és a Piros Aranyakkal. Amíg áll, addig megtisztítjuk és felkockázzuk a krumplit. Ezután egy teflon serpenyőben puhára sütjük a húskockákat, kevés vizet aláöntve. Mikor megfelelő, akkor bő forró olajban kisütjük a krumplit. Kiszedjük és lecsepegtetjük, végül összemelegítjük a hússal. savanyúsággal tálaljuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly