2012. május 5., szombat

Mici vendéglő Budaörs

A. barátunkkal sikerült ismét gasztrokalandozni, s kivételesen megmaradtunk a hazai pályán semmi egzotikus:P Az ő ájánlata volt a hely, még régről ismerte.

Házias, magyaros jellegű az étterem. A teraszon foglaltunk helyet, ami kellemesen hangulatos volt. Italnak limonádét választottunk volna…mert hogy csak egy adag volt, mondván még nem készítettek újat, sebaj, kóstolni így is tudtunk…ítélet is van: nem rossz, de túl édes. 


Kaptunk étlapot, illetve egy krétával írt táblát is az asztal mellé állítottak, hogy a napi ajánlatot ekként tudjuk felmérni (nem is volt minden rajta, amit sajnáltam, mert kifelé menet a másik táblán láttam, hogy ha rajta lett volna, bizony más választok). Közben kértem etetőszéket Zsebinek…az volt a válasz, hogy kibányásszák valahonnan…bevallom a mai világban, pláne az IKEAhoz ilyen közel megdöbbentett a szék milyensége:S De volt és meg is kaptuk, legyen ez jó pont:)

Ha nem sietnek az ebéddel felfalja a babakocsit:)
Mind a hárman a napi ajánlatból válogattunk. Kezdésnek meggykrémlevest…ez mindenkinek nagyon bejött a benne lévő vaníliafagyival egyetemben. Az én levesem felét kb. a gyerek ette meg, akinek nagyon figyelmesen hoztak külön kicsi kanalat. Második fogásnak A. serpenyős kacsamájat evett, KáeM grillezett pisztrángot, és pedig grillezett sertés szűzet. Desszertet A. kihagyta, mi áfonyás palacsintával fojtottuk le az emlegetett fogásokat. A. maradéktalanul elégedett volt a választásával. Nekem kicsi túlfűszeres volt a szűz, tökéletes viszont a petrezselymes krumpli. KáeM meg csalódottan vette tudomásul, hogy nem filét kapott, de amúgy jónak minősítette. A palacsinta tökéletes zárás volt.

Alapvetően elégedettek voltunk, nagyon jól laktunk. Kicsi rosszérzés az italok miatt maradt bennünk, bennem személy szerint pedig a köretek miatt….csak a szokásos, semmi olyasmi, ami jobban passzolna az oly sok grillezett fogáshoz (amit egyébként a szemünk előtt készítettek el). Azért abszolút látogatásra érdemes a hely. Árkategóriára közepes, 11.500 forintra rúgott a számla borravalóval a fentiekért. 

Mi pedig szokáshoz híven itt is köszönjük a meghívást A.nak:D

1 megjegyzés:

  1. Sztem a hely igénytelen, koszos, a kaja drága és ízetlen. az alapanyagok érezhetően a legolcsóbb, arról már nem is beszélve, mikor az "aro" mustár flakonban az asztalra kerül... a kert rendezetlen, a kerthelyiség koszos és rendezetlen (bejárat mellett: tulajdonos autója, használt autógumi és kuka...) ááááááááááááááá! soha többet

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly