2012. május 17., csütörtök

Borsos-mustáros tarja

Beköltözött végre az áhított grill:) S mára az összes kellék is rendelkezésre állt, így kirpróbáltuk, hogy ne a szombati vendégség legyen az első teszt. Remekül sikerült a vacsoránk, de azért még tanuljuk a grillezés művészetét.



Borsos-mustáros tarja
Hozzávalók:
3 szelet tarja
5 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál mustár
őrölt bors
Az alaposan összekevert páccal bekentem a kikloffolt húsokat és egy napot érleltem a hűtőben. Amikor a grillre kerültek kaptak egy kevés sót és már sülhettek is. Úgy 20 perc kellett nekik és már ehettünk is. Köretnek készült vajon átpirított főtt krumpli, illetve retektatziki.

Persze az összeszerelésben akadt segédünk;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly