2012. május 17., csütörtök

Retektatziki

Stahl magazinból származik a recept és megkapta az isteni jelzőt. Álladó kísérője lesz a tavaszi, koranyári grilleknek:)


Retektatziki
15 dkg hónapos retek
1 kis fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma
1 pohár natúr joghurt (Activa - 125g)
só, bors
A retket a nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A fokhagymát összezúzzuk, a lila hagymát apró kockára vágjuk. Majd az összes hozzávalót alaposan összekeverjük és tálalásig hűtőben tároljuk.

2 megjegyzés:

  1. na, még ezt kipróbálom! Kicsit sok retkünk van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Remélem tetszeni fog:) Nálunk nagy siker pedig én nem is vagyok retek rajongó;)

      Törlés

Printfriendly