2012. augusztus 29., szerda

Fatálas étterem - Medveotthon Veresegyháza

A cél nyilván Zsebi szórakoztatás volt a medvékkel, de ha már ott jártunk, gondoltuk ott is eszünk, annál is inkább, mert előzetesen jókat olvastunk az étteremről.

Hát a mi véleményünk nem éppen hízelgő. Nem voltunk sokat, a kiszolgálás ennek megfelelő volt, bár lehetett volna kreatívabb és kedvesebb is a pincérlány. 

Az étlapot kicsit szegényesnek találtam, s a kreativitás itt is csak nyomokban merült fel. Előételnek az étlapon nem található Málnakrémlevest kértünk vanília fagyival. Mellesleg nem ajánlotta a pincérlány, csak hát befelé menet olvastuk, hogy ilyen is van. Elfelejtettem fotózni, de kifejezetten szépen volt tálalva, tejszín labdákkal és kifejezetten finom is volt. Második fogásnak medvetalpat kértünk mind a ketten, ami a mátrai borzaska helyi elnevezése (némi kreativitás azért volt:)). Kaptunk két kicsiny szelet rágós hús, és egy nagy halom köretet:S Ha azt mondom, hogy ez a borzaska inkább borzalmaska volt, akkor enyhén fogalmaztam. Azért megettünk, lévén nagyon éhesek. 


Inni limonádét szerettünk volna, de ezzel nem szolgálhattak, ahogy semmilyen 100%-os üdítővel sem:S 

A medvék ízlését sikerült eltalálni:D
A hely elvileg a gyerekeknek, gyerekekről szól. S az étlap tanulsága szerint is van jó néhány gyerek fogás, etetőszéket azonban nem láttam, s a többi baba (kisgyerek) is a babakocsiból szemlélte, hogy a szüleik hogyan próbálnak jóllakni. 

A számla kicsit leverte a lécet, mert ugyan nem érte a förtelmeset förtelmesen drágán listán csúcsát (ezt sok-sok éve a Hungaroring étterme vezeti), de azért a 6500 forint (borravalóval) kicsit húzósnak tűnt a fentiekért. (Wangnál alig szoktunk többet fizetni, de abból még két napig eszünk és amúgy is isteni, amit adnak;))

Az étterembe biztos nem térünk vissza, ennyire nincs bennünk sok kísérletező kedv, de a medveotthon még lesz látogatási célpont. További képek és egyéb jellegű összefoglaló is van:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly