2012. július 17., kedd

Kukoricás raguleves

Az úgy volt, hogy maradt egy kevés az imádott csirkéből. De ez valahogy olyan, hogy mindig csak frissen esik jól. Most viszont megtaláltam a maradék tökéletes felhasználási módját. Nagyon finom és laktató leves lett belőle


Kukoricás raguleves
7 dkg kukorica
1 szál sárgarépa
pici zöldséggyökér
lestyán, petrezselyemzöld
só, bors
víz
fél tojásból és kevés lisztből csurgatott tészta
A maradék csirkemellet felöntjük vízzel, hozzáadjuk a kukoricát, a karikára vágott zöldségeket, teatojásban a lestyánt és a petrezselymet, majd addig főzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek. Belecsurgatjuk a tésztát és esetlegesen utánízesítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly