2012. május 19., szombat

Csirke-zöldség saslik

Na nem csak köret volt ám, hanem főétel is. Az egyik joghurtos-fokhagymás páccal készült tarja, amit elmulasztottam fotózni, de lesz még, mert jól sikerült. A másik ez a saslik, sütés után erről sincs fotó, de jól nézett ki…kicsit kevésbé szabad megpakolni a pálcákat és kicsit vékonyabbra kell vágni a cukkinit, mert így nem sült át tökéletesen egyszerre a többi karóbahúzottal:P Desszert is volt, én némi kókuszgolyóval próbáltam emelni az ebéd fényét, de Móni hozott isteni epres-mascarponés piskótát:D /Limara receptje alapján készült, csak nem rolád volt...igazán sajnálom, hogy nem fotóztam, mert megérdemelte volna...sebaj, majd elkészítem én is;)/ Itt is köszönjük még egyszer a látogatást, na meg a sok meglepit:)


Csirke-zöldség saslik
25 dkg csirkemell
1 nagyobb fej hagyma
8 db koktélparadicsom
10 dkg bacon
1 kisebb cukkini
szárnyas grill fűszer (sómentes!)
A csirkemellet nagyobb kockára vágtam és befűszereztem. A cukkinit karikáztam és besóztam, a többi hozzávalóból is saslikra való kockákat igyekeztem alkotni. Majd szépen húzogattam: fél koktélparadicsom-hús-hagyma-bacon-cukkini-hús-hagyma-bacon-cukkini-hús-hagyma-bacon-cukkini-koktélparadicsom. A pálcikákat előtte vízbe áztattam be és tényleg tök könnyű volt lehúzni róluk a kész hamit.

1 megjegyzés:

  1. Mi köszönjük a vendéglátást! Tényleg minden nagyon ízlett! A tarját Attila még másnap is emlegette, hogy milyen finom volt! :-)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly