Kellett egy desszert is a főétel után. Akartam levest (levesbetétet) is és rágcsálnivalót is, de az ehhez vásárolt alapanyagot elhasználtam máshoz, így ez most elmaradt. Az alap ötletet a tiramisu golyók adták, csak most zöld lett és mandulába hempergettem. Nagyon finom lett és pillanatok alatt eltüntették a kollegák, akiket megörvendeztettem vele. (Azért KáeM-mel mi is megkóstoltuk;))
Mandulás mascarpone golyók
35 dkg darált háztartási keksz, 25 dkg mascarpone, 4 ek zöld mandula aroma, 4 ek porcukor, 2 csomag bourbon vaníliás cukor
A hozzávalókat összedolgozzuk, kézzel gombócokat formálunk belőle és darált mandulában megforgatjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.