2008. augusztus 10., vasárnap

Görénykedünk

A hétvége nem a főzésről szólt. Többnyire étteremben ettünk, erre-arra a városban, de most nem erről fogok írni. Hanem arról, hogy a készült pár kép a görényekről. Továbbra is tartom, hogy nagyon nehéz fotózni őket, de azért lehet elkapni remek pillanatokat. :) Íme a most készültek közül a kedvencek.

A futkározós program első pontja mindig a cső. Régen a ketrecükben volt bent, de mivel rájöttek, hogy a fel-le mászkálás hangjával minket remekül lehet terrorizálni elkoboztuk:P Kint is nagyon jó móka, most ugyan csak külön-külön képek készültek, de van, hogy egyszerre nyomul benne mind a három szőrmedömper.




Aztán megtalálták az egyik fésűmet, amit persze azonnal el akartak dugni...Hómedvéről ekkor remek képek készültek, amiken általában csak a lobogó farka látszik:D Dante azért megvan, amint éppen Gumipapszlival hadakozik a megszerzésért.


Ez után Pepe felfedezte, hogy ráférne egy kis gyúrás:)



Majd persze fáradtan kiterült:


A pihi csak addig tartott, míg a jutalomfalatos dobozt meg nem zörgettem. Máris sorba kunyerált a csapat, élen Hómacival:


Nagy csámcsogások közepette fogyasztott a csapat. Pepét lehet csak ilyenkor fotózni, mert Maci és Dante minden egyes darabbal arrébb fut, hogy elbújva egye meg...ennek a miértjét nem igazán értem, mert egyrészt így kevesebb jut, másrészt már előre ledolgozzák a megszerzett energiát;)


Mikor már azt hittük, hogy kifáradtak, jól laktak bepróbálkoztunk egy csoport képpel. Még ez lett a legjobb...elképzelhető, hogy milyen lett a többi:P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly