2013. október 21., hétfő

Fetával töltött sült paprika

Valami egyszerű, de nagyszerű és azért kicsit rafinált ebédre vágytam. Fahéj és fetánál már ezer éve kinéztem a receptet, de valahogy mindig elmaradt. Most végre sorra került, amit nagyon nem bántam igazán finom volt a lilahagymás krumpli salátával együtt.


Fetával töltött sült paprika – 1 személyre
2 nagyobb húsos zöldpaprika
10 dkg feta
bors, oregano
olívaolaj
A paprikákat megmossuk, levágjuk a tetejüket és kivágjuk a magházat. A villával összetört fetát, borsozzuk és orgeánót szórunk bele. Majd megtöltjük a paprikákat, a tetejükkel lezárjuk, tűzállótálba tesszük őket, kevés olívaolajjal meglocsoljuk és 200 fokon 20- 30 perc alatt készre sütjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly