2013. szeptember 29., vasárnap

Sajtos tepsis tarja

A köretet találtam meg előbb, aztán ezt a húst, így együtt volt tökéletes, bár a nap maradandó kedvence a köret lett egyértelműen:D


Sajtos tepsis tarja 
4 szelet tarja (45 dkg - CH 1,8g) 
3 dkg Piros Arany (CH 0,0g) 
13 dkg tejföl (CH 4,9g) 
10 dkg sajt (CH 1,6g) 
só, bors (CH 0,0g) 
némi vaj (CH 0,0g) 
A tarját megkloffuljuk, sózzuk, borsozzuk. Kivajazott tálba fektetjük a húsokat, megkenjük őket Piros Arannyal, majd a tejföllel, végül megszórjuk a reszelt sajttal. Majd 200 fokon a körettel egyszerre arany színűre sütjük:D 

CH összegző:

4 szelet összesen: 8,3g
1 szelet köret nélkül: 2,1g

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly