2013. szeptember 26., csütörtök

Hortobágyi spagetti


Nem egészen ez volt a terv, de a darált hús szimpatikusabb volt a boltban, mint a többiek, így ez lett belőle. Nem is rossz:)



Hortobágyi spagetti
2 vékony szelet bacon (CH 0,0g)
4 dkg hagyma (CH 3,3g)
25 dkg darált hús (CH 1,0g)
1 ek Piros Arany (CH 0,0g)
1 db Pörkölt kocka (CH 3,3g)
víz (CH 0,0g)
15 dkg tejföl (CH 5,7g)
1,5 dkg liszt (CH 10,8g)
A csíkokra vágott bacon zsírját kiolvasztjuk, majd megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Ezután fehéredésig forgatjuk rajta a húst. Hozzáadjuk a Piros Aranyat, a pörkölt kockát és felöntjük vízzel. Puhára főzzük, majd a liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk. Kifőtt spagettivel és némi reszelt sajttal tálaljuk. (Én magunknak még csípősítettem rajta picit némi chilivel, de a gyerekemberébe alapból nem mertem….most tekintsünk el tőle, hogy a csípőset jobban ette, mint a simát:P)


CH összegző:
6 kisebb adag összesen tészta nélkül:24,1g
1 adag tészta nélkül:4,0g

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly