Ismét Zsebinek akartam kedveskedni, mert kedveli az ilyen paprikás jellegű ételeket, s miért kell annak mindig húsból lennie:P
Karfiolpaprikás
30 dkg karfiol (CH 11,7g)
5 dkg hagyma (CH 4,2g)
kevés olaj (CH 0,0g)
só, bors, pirospaprika, Piros Arany (CH 0,0g)
8 dkg tejföl (CH 3,0g)
1 dkg liszt (CH 7,2g)
A karfiolt rózsáira szedjük. A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, sót, borsot, hozzáadjuk a karfiolt és átforgatjuk. Vízzel felöntve fedő alatt puhára főzzük. Ezután a tejföllel elkevert liszttel besürítjük. Nokedlivel tálaljuk.
CH összegző:
2 nagyobb adag összesen 23,1 gramm szénhidrátot tartalmaz nokedli nélkül, egy adag tehát 11,6 gramm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.