2013. június 1., szombat

Star trek - Sötétségben


Tetszett az elöző nagyfilm, meg a sorozatokból is vannak ugye kedvencek (Ez+ez...eddig). Hát gondoltuk miért ne. Nem mondom, hogy megbántuk, de elájulva nem voltunk, s nem is kerül fel a rongyosra nézett kedvencek listájára.

A sztori önmagában egy sorozat egy epizódjába bőven belefért volna. Sok a töltelék rész, sok a hihetetlen-logikátlan mozzanat. No meg az "ismétlés", hiszen vannak jelenetek, amelyeket a későbbi filmekből "vettek át". A színészek jók voltak, az alakításokat is jónak éreztem, csak hát ha már a sztori gyenge, akkor nekem már kevés a jó alakítás. 

A ráhangoló- ajánló (nem olvastam előre): 
"2013 tavaszán az úttörő rendező, J.J. Abrams egy kirobbanóan izgalmas új thrillerrel jelentkezik, ez lesz a Sötétségben – Star Trek. Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

Szóval a lényeg, hogy mentünk, láttuk, talán kap még egy esélyt:P Előtte a vacsi Wangnál mindenesetre jó volt :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly