2013. június 12., szerda

Baconos sajtos virsli - Anyósom után szabadon

Anyósom látta valamilyen főzös műsorban, aztán elkészítette, elmesélte. Én meg utánoztam, vagy valami olyasmi. Nem számoltam, de igazából nem tartalmaz érdemi mennyiségű szénhidrátot, zsírt persze annál inkább:P Persze kenyér és mustár az kell hozzá, mert úgy finom, meg mert akkor legalább van masszívabb szénhidrátbevitel is:P 



Baconos sajtos virsli 
Hozzávalók: 
4 virsli 
8 vékony csík sajt 
4 szelet bacon 
A virslit középen bevágjuk és beleügyeskedjük a sajt-csíkokat, majd körbetekerjük a baconnel. Tepsibe fektetjük és a sütő grillező funkciójával megpirítjuk. Kenyérrel, mustárral, elvetemülteknek (kecske-lelkűeknek:P - sajnálom, de a saláta nekem még mindig a klasszik magyar verzió, nem tudok azonosulni ezekkel a főételként funkcionáló cuccokkal - pirul)) saláta-ágyon találjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly