2013. június 22., szombat

Gyakornokok

Továbbra is a kihasználás jegyében:) Mozit irányoztunk elő estére…már tegnapra, de hát ez nem Bp, itt nincs annyi lehetőség. Szóval mára maradt. A fiúk meglehetősen együttműködőre vették a figurát, mert elég korán kidőlt mind a két legény. Így volt esély, hogy elérjük a 8 órási előadást. Becsúszó szereléssel sikerült (volt némi fennakadás a büfénél, de végülis még a reklámokat is láttuk:P). 


A plakát és a szereplő páros már önmagában is elég meggyöző volt. Nem olvastam előre mit is fogok látni: 
"Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat. Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek. Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL. Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért - de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát."

Tetszett a film, baromi jókat röhögtem. S persze jócskát el is gondolkodtam, hogy valóban a google -e a világ legjobb munkahelye (személy szerint a sajátomat is nagyon szeretem, és nem csak most, hogy gyesen vagyok:P), mert azért volt a filmben a sok marketingelés, meg önfényezés mellett, anti-reklám is bőven. Itt-ott kicsit vonatott volt a sztori, de aztán pont időben jött egy jó poén és visszazökkentünk a történetbe. Biztosan máskor is megfogjuk még nézni, persze nem moziban :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly