2013. március 24., vasárnap

Paprikakrémes csirkemell

Újságban (Stahl magazin 2012. tél - Kovács Patrícia/Dani kedvence) olvastam róla, nem méregettem, nincs pontos CH érték, van viszont egy nagyon finom, s bizonyára gyakran visszatapsolásra kerülő finomság. Nincs vele sok munka, viszont tarolt, ami nagy szó, mert a szuperszakács dédimama volt babalátogatóban :D


Paprikakrémes csirkemell
A kikloffolt csirkemellszeletek mindkét oldalát bekenjük (csípős) paprikakrémmel. Olívaolajjal kikent jénaiba sorakoztatjuk a hússzeleteket, tetejére tejfölt kenünk, majd beborítjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készül el. (Kovács Patrícia rizst és savanyú káposztát aljnál mellé…nálunk nem ez volt a köret:D)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly