2008. június 16., hétfő

Tejfölös paprikás

Minek is nevezzelek ételről van szó, mert a készítését annak idején azért kezdtem el, mert ezeket a hozzávalókat találtam a hűtőnkben. Később felfedeztem, hogy szinte azonos a bakonyi sertésbordával, csak gomba és sertésborda nélkül, vagyis nem is hasonlít rá:P Aztán nem olyan régen meg találtam a neten szinte ugyanezt a receptet, de már nem emlékszem, hogy ott mi volt a neve, mi mindenesetre így hívjuk.


Tejfölös paprikás
Csirke- vagy pulykamell kockákból készítek egy sima pörköltet, amit a hús megpuhulása után tejfölös habarással sűrítek. Nokedlivel és csemege (jobb időkben kovászos) uborkával tálalom. Majd próbálom rábeszélni magam, hogy ne fulladjak bele;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly