Kicsit indiai ízvilágú vacsorát szerettem volna, de nem nagyon, és főleg egyszerűen. Készült egy naan…pontosabban pita ezen recept alapján, csak éppen…tejjel készült víz helyett és kimaradt a cukor. Jól sikerültek, a hús nem kicsit lett sós és kicsit szaftosabb, szószosabb végeredményre számítottam, de azért még ehető. A fiúknak is tetszett, főleg a naan:)
6 szelet sovány sertéscomb
1 kis fej vöröshagyma
három szelet bacon
némi vaj
30 dkg joghurt
1 tk curry (sárga)
só, bors
A hússzeleteket sózzuk, kiklopfoljuk. A tűzálló tál alját kikenjük vajjal, beleszórjuk a felkarikázott hagymát, ráfektetjük a hússzeleteket. Sózzuk, borsozzuk. Rádobáljuk a csíkokra vágott bacont. A joghurtot kikeverjük a curryporral, majd ráöntjük a húsra. Sütőben 180 fokon 40 perc alatt készült el. Naannal ettük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.