2014. augusztus 28., csütörtök

Dang Muoi - Vietnámi étterem


Ma újraindult a székes evolúciónk…avagy részt vettünk az első ovis szülői értekezleten. Hát nem mondom, hogy sokkal okosabbak lettünk. De ez nem is tartozik szorosan ide. Csak annyiban, hogy sokkal éhesebbek viszont igen ;) Nem vágytunk a szokásos és ismert helyekre. S ki is használtuk, hogy van gyerekfelügyelet, nem siettünk hazafelé. Vettük hát a kis listánkat a kipróbálásra váró éttermekkel és gyorsan döntöttünk, keleties ízvilágra vágyva ezúttal a Dang Muoi mellett tettük le voksunkat.


Nem csalódtunk. Igazán finomat ettünk. A leves nem is volt kérdéses, hogy tesztelni kell. Isteni volt, már önmagában is visszatérésre csábító. A főételünk mondjuk a futottak még kategória, nem volt rossz,de messze nem volt annyira kiemelkedően katarzisos, mint a leves. A desszertet a pincér srác ajánlotta, mondván, hogy ő képes lenne ezen élni, nos mi meg mondtuk neki, hogy akkor meg is hagyjuk neki ezt az élményt. Túl ragacsos és túl édes volt a mi ízlésünknek.



A kókuszitalok érdekesek voltak, de messze nem a Wangnál megismert verzió. Lényeg a lényeg, hogy jóllaktunk, elégedetten és a visszatérést tervezgetve (Anyósnak egy adag levessel felvértezve) távoztunk.


Update: Azóta már voltunk ismét…mit ad az ég, megint egy szülői után, és ismét nagyon jót ettünk. Másodszorra a főétel választás is sikeresebb volt. De nem találom a fotókat.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly