2014. június 13., péntek

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Ezúttal a mozi mellett döntöttünk a szabad esténken. Már múlt héten Győrben terveztük, de aztán ott mégis elmaradt. Ma viszont nem.



Erre esett a választás, mert ha nem lenne erősen korhatáros (értsd a fiúkkal együtt is lehetne nézni...kevés ilyen film van a meséken kívül , akkor a régiek is gyakran műsorra kerülnének. (Mostanában ha este esetleg filmet nézünk, akkor próbálunk az izgibbnek tűnő - és moziban kihagyott - újdonságokkal haladni...bár ez is ritka). Szóval nem volt kérdés, hogy megnézzük-e. 


A beharangozó - amit persze szokásomhoz híven nem olvastam el előre - szerint: 
"A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük - immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat."

Szerintünk meg nagyon jó volt a film. Kellően kidolgozott ötlettel, mennyiségben jól eltalált csata-jelenetekkel, remek színészekkel és jó pillanatokban elsütött poénokkal:) 

Biztosan bekerül a gyűjteménybe, meg a lejátszóba is, ha már kicsit ledolgoztunk a súlyos alvásdeficitbol...hiába három törpe, az három törpe, főleg hogy kettő kicsit sem alussza még át az éjszakat (döbbenet, de a középső a "legrosszabb" e-teren). De ez kicsit sem tartozik a filmhez:P Jó volt, jól esett ismét moziba menni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly