2014. október 26., vasárnap

Fetás zelleres krumplisaláta

Nem szerettem volna a szokásos majonézeset, ellenben krémes verzió kellett, mert a húsok mind száraz típusúak voltak. Nagyon jól sikerült, egészen biztosan gyakran kerül terítékre a majonézes verzió helyett:)



Fetás zelleres krumpisaláta 
8 nagyobb krumpli 
1 kis fej lila hagyma 
1 szárzeller szár 
10 dkg feta 
10 dkg tejföl 
oregano 
A krumplit héjában megfőzzük, kihűtjük, meghámozzuk és kockára vágjuk. A zellert felszeleteljük, a hagymát apró kockára vágjuk. A fetát, tejfölt és az oreganot a késes robotgéppel krémesre dolgozzuk, majd összekeverjük a hagymával, zellerrel, krumplival. Tálalás előtt néhány órára hűtőszekrénybe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly