2014. május 23., péntek

Napsütötte Sütöde


A sparos matrica összehoz…ezt már több dologban tapasztaltam. Most éppen ezzel a csodás hellyel hozott össze:) Ha nincs a cserebere, akkor sosem találok rá, kisvárosunk legtutibb reggeliző helyére. Még a városban laktunk (most a koszos-szmogos nagyfalura célzok) kerestük a jó reggeliző helyeket…nem nagyon találtunk. Próbáltunk párat, de igazán egyik sem győzött meg, vagy nagyon drága volt, vagy gyér volt a kínálat, vagy igen későn nyitott.




Na de most, itt megtaláltuk, amit régen kerestünk. Korrekt árak, kiemelkedően figyelmes kiszolgálás, rengeteg reggelire való finomság:)



Még a kávé…najó Latte is jó volt, bár bölcs mondás volt mikor megvettük a kávégépet, hogy utána máshol igazán jó kávét már nem tudunk inni…hiába no, itthon pont tökéletesen olyan, amilyennek mi szeretjük, de itt tényleg finomat készítettek;) A kóstolt krémek és a frissen nekünk pirított bagett tökéletes volt. Akadt ami nekem ízlett jobban, akadt ami KáeMnek. Amit meghagytunk - mert sietnünk kellett - azt szépen elcsomagolták nekünk.


A nagyoknak uzsonnára vásárolt minimuffinok isteniek voltak, még két nappal később is…mit nem adnék a receptért;)


Száz szónak is egy a vége, aki teheti ne hagyja ki a helyet, mert tényleg érdemes betérni:) Mi biztosan visszajáró vendégek leszünk;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly