2015. július 5., vasárnap

Saslik(nak) indult

...aztán isteni vaslapos (tárcsás) lett belőle :) A gondolat innen indult. 

Saslik
1 nagy csirkemell
1 közepes cukkini
2 nagyobb paradicsom
2 db TV paprika
2 közepes lilahagyma
fűszerkeverék (nálam zöldséges grill)
olaj
A húst, a zöldségeket megtisztítjuk összekockázzuk, úgy hogy nagyjából azonos méretű alapanyagokat kapjunk. Olajjal, fűszerkeverékkel alaposan összekeverjük (mindent külön tálban). Ezután szépen sorban elkészítjük a nyársakat. Majd grillen megsütjük őket.

Mivel Anyósomnál nincs grill csak tárcsa, valahogy nem úgy sült rajta, ahogy én azt elképzeltem, ezért egy laza mozdulattal kihúztuk a nyársakat és óvatosan keverve-forgatva megsütöttük a húst. Igazán klassz kis ragu jellegű fogás keletlenezett. Tekintettel arra, hogy az eredeti nyársak igazán szemet gyönyörködtetően lettek, azért még ki fogom próbálni grillen is, úgy is, hogy nyárs marad a nyárs ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Printfriendly