2015. július 4., szombat

Nimród Étterem - Győr

Éhesek voltunk, kimozdultunk volna egy kicsit. De nem vágytunk a szokásos győri kedvenc helyre. Még régebben instagramon összefutottam egy Nimród éttermes fotóval, hát gondoltuk adunk neki egy esélyt és mennyire nem bántuk meg. Nagyon finomat ettünk, igazán kellemes környezetben, kellemes áron. Biztos, hogy máskor is fogunk még menni, mert maradt még az étlapon biztató mozzanat :)

Klasszikus magyaros vonulattal találkoztunk. Finom limonádéval és szezonális desszertekkel. Az adagok korrektek, bár annyira éhesek voltunk, hogy simán legyűrtük a leves, főétel dolgot, igaz, desszertből ketten ettünk egyet. Lényeg a lényeg kicsit sem maradtunk éhesek.

KáeM vadragu levest választott indításnak, én húslevest májgombóccal (ezzel szeretek tesztelni leginkább). Tökéletesek voltak, pont jó arányban úgy mindennel. Másodiknak Szigetközi sertéstekercs U alakú hasábburgonyával (ha jól emlékszem), nekem pedig szűzérmék baconba göngyölve tarkabors mártással és krokettel. Szép tálalás, csupa finomság. Nem tudok negatívumot mondani na. A szezonális desszert epres piskóta, eper-öntettel…nyilván nem volt kérdés, hogy ki kell próbálni…ez is tökéletes volt.

Bent nem jártunk, így nem tudom milyen a belső tér, kint a terasz hangulatos és kellően árnyas. Az asztalok éppen nincsenek túl közel egymáshoz. Mindenesetre felesleges tovább szaporítani a szót, Győrben mindenképpen érdemes betérni hozzájuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Printfriendly