Beköltözött végre az áhított grill:) S mára az összes kellék is rendelkezésre állt, így kirpróbáltuk, hogy ne a szombati vendégség legyen az első teszt. Remekül sikerült a vacsoránk, de azért még tanuljuk a grillezés művészetét.
Borsos-mustáros tarja
Hozzávalók:
3 szelet tarja
5 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál mustár
őrölt bors
Az alaposan összekevert páccal bekentem a kikloffolt húsokat és egy napot érleltem a hűtőben. Amikor a grillre kerültek kaptak egy kevés sót és már sülhettek is. Úgy 20 perc kellett nekik és már ehettünk is. Köretnek készült vajon átpirított főtt krumpli, illetve retektatziki.
![]() |
Persze az összeszerelésben akadt segédünk;) |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.