Fahéjas csiga volt a vacsora ötlet. Gondoltam ne legyen a szokásos, hát ez lett Limarától…kicsit persze otthonra szabva ;) De nagy siker, megtartom a tésztát, kicsit több töltelékkel fogom készíteni a későbbiekben.
Kanelbullar
Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő
7,5 dkg vaj
2,5 dl tej
csipet só
5 dkg barnacukor
(1 teáskanál kardamom) – elmaradt, mert nem találtam meg…pedig két zacskó is volt otthon:S
kb 7 dl finomliszt
A hozzávalókat alaposan összedolgoztam, majd hagytam duplájára kelni. Míg kel a tészta elkészítjük a tölteléket.
5 dkg barnacukor
5 dkg puha vaj
1 tk. fahéj
Krémesre keverve.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSyvwFFRcEbJpgGFpnFcd0AxYYw4avF6O1WvEgPSWwm36nWtC-xEdzlPRUNPBmUDvquXQEIb2FV4iyCIUfRM0xIorRZt4Uc4xPjdjS-38IuaX7UD9jhC5xt9G2JZGxAF_JAUXzYV-iKEEc/s200/2015-05-16+17.57.02.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.