tag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post2329620727777029892..comments2023-04-28T09:48:38.139+02:00Comments on Gumimacik: Első próbálkozás: Illatos omlós csirkeVicahttp://www.blogger.com/profile/16922694676869383216noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-60308924080267227442009-05-05T20:06:00.000+02:002009-05-05T20:06:00.000+02:00Szia! Köszönöm szépen. Ki fogom próbálni hamarosan...Szia! Köszönöm szépen. Ki fogom próbálni hamarosan és be is számolok róla majd itt. Tényleg nagyon köszönöm.Vicahttps://www.blogger.com/profile/16922694676869383216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-66592277112749356972009-05-05T14:01:00.000+02:002009-05-05T14:01:00.000+02:00Szia!
nem felejtettem ám el, csak kicsit sokáig t...Szia!<br /><br />nem felejtettem ám el, csak kicsit sokáig tartott, mert találtam a neten is receptet, de meg kellett tudnom igaziak-e. <br />Szóval, a csirkéket keményítős vízbe áztasd pár percig. , kicsit sózd meg, és a bundája pedig tojásfehérjével elkevert keményítő. Így már olyan lesz, amilyen az étteremben.Konyhatündérhttps://www.blogger.com/profile/10391673291254719338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-27681159423163263982009-04-24T14:15:00.000+02:002009-04-24T14:15:00.000+02:00Köszönöm:) Tündér vagy;) De tényleg.Köszönöm:) Tündér vagy;) De tényleg.Vicahttps://www.blogger.com/profile/16922694676869383216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-85331233868160853932009-04-24T13:30:00.000+02:002009-04-24T13:30:00.000+02:00Utánajárok jó? Hamarosan jelentkezem!Utánajárok jó? Hamarosan jelentkezem!Konyhatündérhttps://www.blogger.com/profile/10391673291254719338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-20548128030366420342009-04-23T21:23:00.000+02:002009-04-23T21:23:00.000+02:00Huha! Köszönöm szépen. Az illatos omlós csirke rec...Huha! Köszönöm szépen. Az illatos omlós csirke receptet nem árulta el? Vagy nem tudod kideríteni?:D Telhetetlen vagyok ám:DDDVicahttps://www.blogger.com/profile/16922694676869383216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7166635602948056926.post-58956552231420967272009-04-23T21:16:00.000+02:002009-04-23T21:16:00.000+02:00Szia Vica!
Éttermi tojásos rizs a következőképpen...Szia Vica!<br /><br />Éttermi tojásos rizs a következőképpen készül:<br />(ha van wokod azt használd, ha nincs szerezd be!!!)<br />Főzd meg a jázminrizst, só nélkül: Egy kis edénybe tegyél rizst és annyi vizet, hogy kb 3 ujjnyira ellepje. Ha felforrt, csináld kisgázra, és fedd le. Kb 10 perc alatt kész. <br />Kevés olajat hevítesz a wokban vagy serpenyőben, majd beleütsz 1-2 tojást. Gyorsan elkavarod. Beleöntöd a kész rizst és woklapáttal vagy fakanállal szétnyomkodod, hogy a maradék nedvesség is kijöjjön belőle. Megsózod, összekevered, pirítod egy kicsit, végén tehetsz rá még apróra vágott fokhagymát. A legvégén jön rá a kínai só de ez elhagyható. <br /><br />Én Wang mestertől tanultam, személyesen.Konyhatündérhttps://www.blogger.com/profile/10391673291254719338noreply@blogger.com